PS4 EFOOTBALL PRO EVOLUTION SOCCER 2021 SEASON UPDATE

PS4 EFOOTBALL PRO EVOLUTION SOCCER 2021 SEASON UPDATE

SWITCH BATTLE PAD LUIGI

SWITCH BATTLE PAD LUIGI

PS4 FIFA 21

Në rrugë dhe në stadium, FIFA 21 ka më shumë modalitete për të luajtur se kurrë më parë.

7 490 LEK
SKU
555000

GAMEPLAY: Krijoni më shumë mundësi shënimi me sisteme dinamike sulmuese të reja në lojën më inteligjente të FIFA-s deri më sot.

CAREER MODE:
Shtesat e reja krijojnë emocione të pa përjetuara më parë në ndeshje, transferta dhe stërvitje për t'ju dhënë më shumë kontroll mbi ngritjen e ekipit tuaj në krye.

FIFA 21 ULTIMATE TEAM: Gëzoni mënyra krejt të reja për të luajtur modalitetin më të popullarizuar në FIFA ndërsa ndërtoni skuadrën tuaj të ëndrrave me lojtarë nga e kaluara dhe e tanishmja në FIFA 21 Ultimate Team.

Më shumë Informacion
Brands PlayStation 4