VËLLEZËRIT KARAMAZOVË (VËLLIMI I) F.M.DOSTOJEVSKI

VËLLEZËRIT KARAMAZOVË (VËLLIMI I) F.M.DOSTOJEVSKI

ADOLESHENTI  F.M.DOSTOJEVSKI

ADOLESHENTI F.M.DOSTOJEVSKI

KRIM DHE NDËSHKIM F.M.DOSTOJEVSKI

Vepra e zgjedhur III Krim dhe ndëshkim
was 1 500 LEK Special Price 1 200 LEK
SKU
201264
“Krim dhe ndëshkim” është një roman social, psikologjik, filozofik dhe ideologjik. Ky ishte një roman i ri për letërsinë botërore, pasi ai trajton një larmishmëri problemesh: problemin e kushteve të ekzistencës së shoqërisë dhe shtresave të ulëta të popullsisë, alkoolit dhe prostitucionit.
Më shumë Informacion
Brands Shtepia Botuese UEGEN