KREM I LËNGSHËM FYTYRE SPF 50 - GARNIER

KREM I LËNGSHËM FYTYRE SPF 50 - GARNIER

PS4 GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION GTA

PS4 GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION GTA

BLENDER BLENDY 250W ARIETE

Blender për përgatitjen e sasive të vogla të lëngjeve dhe ushqimit. Falë aksesorëve mund të përdoret dhe si mulli kafeje
3 880 LEK
SKU
203210
Blender kompakt dhe cilësor, është ideal për përgatitjen e sasive të vogla të ushqimit. Pajisur me aksesor për mulli kafeje. Materiali prej plastike të cilësisë së lartë dhe rezistente.
Më shumë Informacion
Brands Ariete
We found other products you might like!